Cabrinha Fireball 2017

Cabrinha Fireball 2017 - closeup


Cabrinha FireBall 2017  

Et redesign af hele quickrelease systemet.

Cabrinha Fireball er det første bar-system, bygget fra bunden, udelukkende med kitesurfing for øje. Det unikke design kombinerer spreaderbar, ”chickenloop” og Quickrelease på en måde hidtil uset.

Med Fireball går kitesurfing ind i en ny æra, af performance og minimalistisk design. Med dette system har Cabrinha formået at, genopfinde et af de vigtigste punkter i kitesurfing. Punktet hvor kraften fra kiten, kommer ned og møder kraften fra ens krop. Dette punkt skal være det sikreste, og med mest bevægelsesfrihed på ens bar. Det er her Cabrinhas Fireball kommer ind i billedet.

Se alle Fireball produkter her:
Cabrinha Fireball Samlet 
Cabrinha Overdrive Fireball Recoil
Cabrinha Fixed Fireball Trimlite
Cabrinha Overdrive Fireball Trimelite
Cabrinha Fireball Spreader Bar
 Cabrinha Fireball 2017 - action


Tættest på kroppen


Fireball er bygget til at gøre overførelsen, af kraften fra kiten mere ergonomisk, samt give bedre bevægelsesfrihed. Selve fireball kuglen og låse mekanismen består af, et halvcirkelformet ”beslag”, der bringer det pivoterende drejepunkt tættere på kroppen. Dette gør at spreaderbaren ikke trækkes op, og ind mod kroppen, når trækket kommer over hovedet. Det sker fordi selve krogen på spreaderbaren, sidder tættere på kroppen, og dermed minimeres mængden af vrid i spreaderbaren ind imod kroppen, med op til 50%.
En traditionel spreaderbar har et trækpunkt omkring 11.5 cm fra kroppen, mens Fireball kun er 6 cm fra kroppen.

Smiley face

Smiley face

Bevægelsesfrihed 

Fireballs unikke konstruktion sikrer fuld bevægelsesfrihed. Idet fireball’en uhindret kan rotere, og følge kiten og kroppens bevægelser. Det giver en mere glidende bevægelse, og gør spreaderbaren markant mere komfortabel at have på.

En af de mest unikke ting ved Fireball systemet, er låsemekanismen. Låsemekanismen er placeret på spreaderbaren, og giver brugeren mulighed for at låse og åbne på vandet. Skulle man glemme at låse Fireball systemet, låser det automatisk igen, for at forhindre fejludløsninger.

Første gang du ser Fireball systemet, vil du blive overrasket over den anderledes konstruktion. Bygget helt anderledes end noget tidligere set, og der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved det.

Lad os nu ikke komme udenom at der er en elefant i rummet. Fireball er IKKE bygget til at unhooke med, og dette har heller aldrig været meningen. 80% af alle kitesurfere sejler hooked, og Fireball er bygget til at give dem en anderledes og bedre oplevelse på vandet. 

10 grunde til at Cabrinha Fireball er en "Game Changer"

     

Bedre kontrol og performance

Fra første færd med Cabrinha Fireball, vil du hurtig føle forskellen dette system gør. Fireball fokuserer trækket tættere til kroppen, og føles hurtigt som en naturlig forlængelse af kroppen.

Hurtig Quickrelease

Quickrelease systemet er baseret på Cabrinhas velkendte 1X sikkerhedssystem. For at aktivere 1X, skubbes Quickreleasen frem, når aktiveret flagger kiten ud på 1X styrer line. Kiten er med det samme depoweret, og med begrænset træk i leashen.

Bedre komfort

Med fireballs kompakte design, sidder krogen næsten 50% tættere mod kroppen. Det gør at Fireball giver op til 50% reduktion, i det vrid der kan være i spreaderbaren, når kiten er over hovedet.

Saml dit QR på 2.9 sekunder

For at samle Quickreleasen indsættes palen tilbage i det ”sorte” tårn. Hefter løftes den orange top, og slippes. Det er så simpelt, og det bedste er at det tager under 3 sekunder.

Automatisk låsning

En af det mest innovative detaljer ved Fireball, er den intelligente lukkemekanisme. Med dette system er man altid sikret at være ”låst” fast, og ikke fejl unhooke, ved fx start og landing.

Integreret sikkerhed

Hele Fireball økosystemet bygges op til, at styre alle sikkerheds aspekter. Med en tilfældig spreaderbar og et klassisk chickenloop, er der ingen garanti for at det hele passer 100% sammen. Med Fireball er hele processen sikret, ingenting er efterladt til tilfældighederne længere

Bevægelsesfrihed

Når kiten flyver fra den ene side af vinduet til det andet, kan en traditionel krog og Quickrelease, låse sin position. Det gør at chickenloopet ikke følger trækket fra kiten, og kan resultere i et skævt træk. Dette øges normalt, når donkey
dicken indsætte for at holde chickenloopet på plads.

Bygget til kitesurfing

Cabrinha satte spørgsmålstegn og debatterede, hvorfor man stadig brugte et system, der kan dateres tilbage til dengang windsurfing startede. Teknikken er igennem tiden blevet forbedret, men aldrig blevet perfekt. Cabrinha satte et mål om at bygge det ultimative bar system, og Fireball er resultatet.

Opgrader alle trapeze

99% af alle trapeze på markedet, kan let og hurtigt tilpasses til Fireball systemet.

Aldrig hooke forkert ind

Med det unikke design af Cabrinha Firball, og den automatiske lukkemekanisme, er det slut med at hooke chickenloopet forkert på spreaderbaren.
Cabrinha Fireball 2017

Om Nautic

Nautic Surf og Ski er Danmarks største på vand- og snesport.

Vores online butik er spækket med over 10.000 produkter fra de mest populære brands og udvalget rækker bredt. At levere top kvalitet til gode priser er vores højeste prioritet!

København

København
Nautic København
Blegdamsvej 60
2100 København Ø
+45 3582 0777
kbh@nautic-surfogski.dk

Mandag - Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00

Herning

Herning
Nautic Herning
Golfvej 10
7400 Herning
+45 9712 2965
herning@nautic-surfogski.dk

Mandag - Torsdag 9.30 - 17.30
Fredag 9.30 - 18.00
Lørdag 9.00 - 14.00

Kontakt os

Du kan kontakte os telefonisk på 9712 2965 eller på mail, som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.


Nautic   |   Golfvej 10   |   7400 Herning   |   +45 9712 2965   |   herning@nautic-surfogski.dk